Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kivégzés helyett pontokat vesztettek a gödöllői futsalosok

2012-11-12 22:05:30

NB I., 10. forduló:

Gödöllői Bikák – DEAC Futsal Club 3-3 (2-1)

Papíron verhető ellenfél jutott a Gödöllői Bikák csapatának a pontvadászat aktuális fordulójában. A tabellán előkelőbb helyen álló hazaiak sikernek esélyét az is táplálhatta, hogy a debreceniek vendégként mindössze egy pontot tudtak elcsípni eddigi riválisaiktól.

És ezt a Bikák ellen is megtették. Pontosabban, megtehették, mert hiába működött jól a gödöllőiek labdaszerzésre irányuló letámadásos taktikája, a pocsék helyzetkihasználás miatt városunk különítménye képtelen volt egy gólnál nagyobb előny szerezni a sokszor csak a zavarosban elszántan halászó DEAC ellen.

A házigazdák már az első játékrészben eldönthették volna a három bajnoki pont sorsát, de – egy-két elügyetlenkedett zicceren kívül – egyszer a kapufa, egyszer pedig Biczi Gábor elpuskázott 10 méteres büntetője mentette meg a feketemezeseket a jelentősebb hátrány felhalmozásától.

Nincs mit szépíteni a dolgon: a támadások pontos befejezése nagyon nem ment a Gödöllőnek, amely – Fehér Krisztián, Biczi Gábor és Vidák Balázs jóvoltából – rendre vezetett. A vendégek meg kapaszkodtak. Ha kellett szerencsével, ha úgy kívánták a körülmények, vészkapusos játékkal. A döntetlennel végül ők jártak jól. A Gödöllői Bikáknak pedig maradt a keserű tanulság, miszerint, kizárólag saját magukat okolhatják az értékes pontok elvesztéséért.

Tíz forduló után a Gödöllői Bikák 17 ponttal, 33-26-os gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. A következő, november 19-én, hétfőn 18.30 órakor esedékes fordulóban, Győrben, a bajnoki címvédő Rába ETO ellen lép pályára városunk csapata.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online