Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői futsalsiker a csömöri presztizsmeccsen

2012-11-23 21:53:42

NB I., 12. forduló:

Rubeola FC Csömör – Gödöllői Bikák 4-5 (1-2)

Elkezdődött az alapszakasz második köre az élvonalbeli bajnokságban. Városunk csapata ahhoz a Csömörhöz látogatott, amely ellen október 1-jén 4-2 arányban diadalmaskodott vendéglátóként.

Izgalmas, fordulatos és több szempontból is különös meccs kerekedett a szomszédvárak presztizsrangadójából, amit a hazaiak találata vezetett fel. Ezt követően főszereplővé vált a nagypályán gödöllői színekben jeleskedő Smeló Dávid, akinek öngólja a Bikák egyenlítését jelentette. A szünetig Ughy Márk is betalált, így a vendégek vonulhattak előnnyel pihenőre.

A második játékrész némiképp igazságot szolgáltatott Smeló Dávidnak, akinek kétszer is megadatott, hogy bevegye a gödöllői kaput. A futsalban csömöri kötődésű srác boldogsága azonban mégsem lehetett felhőtlen, mivel 2-2 után – előbb Szente Tamás játékos-edző jóvoltából, majd Nagy Roland duplája révén – a Bikák 5-2-re elhúztak, így az utolsó percekben esett hazai gólok csupán az összességében megérdemelt gödöllői siker különbségét csökkentették.

Tizenkét forduló után a Gödöllői Bikák 20 ponttal, 39-40-es gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, december 3-án, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban az MVFC-Berettyóújfalu együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online