Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elbuktak a Bikák, mert tálcán kínálták fel az első félidőt

2012-12-17 21:57:59

NB I., 15. forduló:

Gödöllői Bikák – UTC Futsal Team Szeged 4-8 (0-4)

Éremre esélyes csapatok rangadójával zárult az idei esztendő a sportág elitbajnokságában. A találkozónak elsősorban az volt tétje, hogy a győztes formáció nem szakad le jelentősen a tabella két éllovasától. Ezen kívül a hazaiaknak akadt törlesztenivalójuk, hiszen az alapszakasz szeptemberi, szegedi mérkőzésén helybenhagyták őket.

Revánsról azonban szó sem lehetett, mert a Gödöllői Bikák az első félidőben elsősorban azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy ordító helyzeteiket rendre kihagyták, még akkor is, amikor emberelőnyben játszhattak. Ráadásul, eladott labdáikból a vendégek szépen termelték a gólokat, így a második játékrész harmadik percében már 5-0-ra vezetett az UTC.

A 28. percben fordulatot ígérő folyamat vette kezdetét. Nagy hirtelenjében a szegediek két játékosa is a hatoson belül kezezett, amiért idő előtt mehettek zuhanyozni. Az első büntetőt Biczi Gábor váltotta gólra, de csak úgy, hogy a kapusról kipattanó labdát juttatta a hálóba. Frank Péter viszont nem kegyelmezett, magabiztosan bombázta be a játékszert a kapuba. Nem sokkal később a vészkapussal kialakított gödöllői emberelőny eredményre vezetett, és Veres Gergely találatával két gólra zsugorodott a két csapat közötti különbség (3-5).
Az első szegedi kiállítás pillanata: Puskás Csaba lerántja a kapura törő Füzy Zsoltot (fotó: Biszkup Miklós)

A házigazdák lélektani előnye mellett a Tisza-partiakat az is terhelte, hogy ekkor már jó ideje megvolt az öt büntetőpontjuk. Kisbüntetőt érő hatodik azonban – köszönhetően a játékvezetők vajszívének – nem lett. Kontrákból szegedi gólok viszont igen, ezáltal Fehér Krisztián találata már csak szépségtapaszként vonult be az egyoldalúnak indult és parázs hangulatúvá vált meccs krónikájába.

Tizenöt forduló után a Gödöllői Bikák 26 ponttal, 49-51-es gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, január 7-én, hétfőn 18.15 órakor esedékes fordulóban Szombathelyen, a Haladás VSE otthonában lép pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online