Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vácon búcsúzott a kupától a gödöllői focicsapat

2014-05-07 19:34:05

Pest megyei Kupa, 6. forduló, negyeddöntő:
Vác FC – Gödöllői SK 6-0
(3-0)

Szűk három héttel azt követően, hogy a Pest megyei bajnokságban az aranyéremre legnagyobb eséllyel pályázó váciak egy ötöst rúgtak Gödöllőn, a két csapatot a kupában is összehozta a sors. Meglepő lett volna, ha a vendégek a Duna-parti városban kiharcolják a legjobb négy közé jutást.

El is maradt a csoda, főleg úgy, hogy a gödöllői csapat – néhány játékos más irányú elfoglaltsága miatt – nem kevesebb, mint öt(!) U17-es korosztályú tehetséggel utazott el a mérkőzésre. Közülük hárman a kezdőcsapatban kaptak helyet, mi több, a 70. perctől, 0-5-ös állásnál az edző, a képen jobbra látható Jenei Sándor is pályára lépett. A Csank János vezette házigazdák nem igazán voltak tekintettel a fiatalokat mélyvízbe dobó vizitálókra, és a találatok félidőnként egyformán elosztva, magabiztosan teljesítették a számukra kötelező feladatot.


A Gödöllői SK csapatának eddigi menetelése dicséretes, de kiesése azt is jelenti, hogy városunk tizenegye nem lesz érdekelt a Magyar Kupa 2014/2015-ös idényének főtábláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online