Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Különös góllal nyert a gödöllői tizenegy a Felsőpakony ellen

2020-11-08 15:54:58

Az előző fordulóban a Nagykáta ellen elért bravúros döntetlen jelentőségét növelhette volna, ha Hevesi Tamás együttese hazai környezetben elorozza a három bajnoki pontot a tabella élmezőnyéhez tartozó felsőpakonyiaktól.

Az már a kifejezetten kellemes késő őszi időjárási körülmények között lezajlott ütközet elején érzékelhető volt, hogy mindkét csapat a győzelemre játszik, ám az első találatra a 27. percig kellett várni, amikor a vendégek csatára takarásból vette be a gödöllői kaput. A váratlan felsőpakonyi előny – szerencsére – nem sokkolta a hazai gárda tagjait, akik Koziorowski Richárd (képen háttal, piros mezben) fejesgóljával négy perc elteltével egyenlítettek.
A térfélcserét követően valamivel többet támadott a gödöllői tizenegy, de a vizitálók kontrajátéka sem volt veszélytelen. A három bajnoki pont sorsát egy komikusnak nevezhető gól döntöttel, miután a 77. percben Mudroch Mendel bal oldali szögletből a jobb felső sarok irányába beívelt labdájába az addig bravúrokra is képes felsőpakonyi kapus, Simon Benedek olyan szerencsétlenül ért bele, hogy kezéről a játékszer a kapu jobb oldalába hullott.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Felsőpakonyi KSE 2-1
(1-1)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd, Mudroch Mendel.
Tizenegy mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 19 ponttal, 16-12-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll.  Következik: Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK november 15., vasárnap 13.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 12. forduló:
Püspökhatvani SE – Gödöllői EAC 1-5
(1-2)
Gödöllői góllövők: Kurunczi Dániel (2), Khanyile Lindokuhle Justice, Kiss Dávid, Angyal Zoltán.
A GEAC együttese 19 ponttal, 25-20-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online