Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői csapat is bejutott 5letből jövő! döntőjébe

2022-06-04 10:37:44

Az induló mintegy hatvan csapatból a gödöllői „Spártai Skumulálók” nevű csapat is bejutott az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő döntőjébe. A hatodik évad legjobbjai június 9-én és 10-én a kecskeméti, tréningekkel, programokkal teli, élménydús fináléban küzdhetnek meg az 1+1 millió forintos fődíjért.

A 2016-ban az alföldi városban megálmodott mintaprojekt gyorsan kinőtte a kereteit és országossá vált. Idén már 12 hazai megyéből jelentkeztek rá a középiskolás (9-12. évfolyamos diákok) csapatok. Köztük a Gödöllői Török Ignác Gimnázium 10. a osztályos tanulóiból (képen balról jobbra: Csia Rajmund, Gaskó Botond, Major-Nemes Kristóf) álló „Spártai Skumulálók” elnevezésű is, amely – az EztNe (Budapest), a Sohcahtoa (Győr és Ajka), a Kaposvári Srácok (Kaposvár) és a Délvidéki Srácok (Szabadka, Szerbia) mellett – helyet követelt magának a top ötben.


A döntőbe jutott öt csapat, egy előadói ismereteken alapuló online webináriumos felkészülést követően, fergeteges online show keretein belül mutathatja be céges ötletét a vállalkozókból, gazdasági-, marketing- és kreatív szakemberekből álló szakmai zsűri előtt. A startup prezentációkat bárki megnézheti június 12-én, vasárnap 20 órától a verseny közösségi oldalán és/vagy honlapján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online