Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás Pest Megyei Kupa: hátrányból fordítva jutott a nyolcaddöntőbe Csömörön a gödöllői tizenegy

2022-09-14 21:16:40

Miután az új idényben eddig lejátszott hat tétmeccséből ötöt megnyert (18-4-es gólkülönbség), meglepetés lett volna, ha éppen a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjának középmezőnyében tanyázó Csömör elleni továbbjutás okozott volna gondot Győri Zoltán megye egyes bajnoki címvédő és Pest Megyei Szuperkupa-győztes együttesének.

A meglepetés végül elmaradt, de a helyzetkihasználásban nem kellően hatékony gödöllői gárda nagyon közel volt ahhoz, hogy a jókora bizonytalanságot magában rejtő büntetőpárbajra kényszerüljön a lelkesen küzdő, a találkozón a vezetést a 11. percben Székely Ákos jóvoltából megszerző hazaiak ellen. Tóth-Ilkó Áron fejesgólja a 26. percben az egyenlítést jelentette a villanyfényes összecsapáson, majd csaknem egy órát kellett arra várni, hogy megszülessen Barabás Ádám megnyugvással felérő, a GSK továbblépését eredményező találata.

Pest Megyei Kupa 3. forduló, legjobb 16 közé jutásért:
Csömör KSK – Gödöllői SK 1-2
(1-1)
Gólszerzők: Székely Ákos, illetve Tóth-Ilkó Áron, Barabás Ádám.
A 2023. február 11-én esedékes nyolcaddöntőben a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában játszó Pomáz-ICO SE együttesével találkozik a gödöllői tizenegy, Pomázon. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén tizenegyesrúgások következnek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online