Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: ötjátszmás derbin nyert a BVSC a Gödöllő ellen

2023-04-15 20:00:15

NB I. Liga, 21. forduló:
BVSC-Zugló  – Gödöllői RC 3-2
(18, -16, 20, -14, 7)

Az már a mérkőzés előtt bebizonyosodott, hogy a gödöllői csapat az 5. helyen végez az NB I. Ligában. A vendéglátók sorsa ebből a szempontból nézve még nem dőlt el, de azt lehetett tudni, hogy a 6. pozíciónál jobban nem reménykedhetnek, nyolcadiknál rosszabbak pedig nem lehetnek.

Kérdés volt, hogy a kvázi kölcsönös érdektelenség milyen színvonalú mérkőzést eredményez. Az első szett elején úgy tűnt, hogy városunk formációja nem adja meg könnyen magát, ám 5-5 után ez a látszat alaposan megváltozott, ami a hazaiakat juttatta vezetéshez.

A gödöllői lányok becsületére legyen mondva, a második játszmára rendezték soraikat és meglehetős pontkülönbséget „összeütve” egyenlítettek. A harmadik felvonás inkább az elsőre hasonlított, aminek az lett a következménye, hogy a fővárosiak már elkönyvelhették, hogy ponthoz jutnak ezen a meccsen.
Hogy mennyihez, arról a másodszor is talpra állt gödöllői lányok által simán megnyert negyedik etapot követően az utolsó, ötödik szett döntött. A záró játékrészben ismét a zuglóiak akarata érvényesült, ami megérdemelt győzelemhez (és két bajnoki ponthoz) juttatta a kék-sárgákat.

A Gödöllői RC csapata 37 ponttal, 44-34-es szett- és 1.702-1.602-es pontaránnyal az 5. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Jászberény Volleyball Team – Gödöllői RC április 22., szombat 17 óra.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online