Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért éri meg futárkodni?

2023-06-22 10:25:35

Sőt, egyáltalán megéri-e, merülhet fel a kérdés. Jól emlékszünk még az adózási törvényekben beállt változásokat követő felháborodásra. Ám most már egy kis idő távlatából kijelenthetjük, hogy alapvetően nem romlott a futárok helyzete, hiszen a munkaadó cégek is alájuk nyúltak.

Futár nélkül ugyanis megáll az élet, így kétség sem férhet ahhoz, hogy nagy szükség van rájuk, gyakorlatilag minden mennyiségben. Mai cikkünket éppen ezért annak áldozzuk, hogy körbejárjuk, mit is tud nyújtani a futárkodás!

Miért olyan népszerű a futárkodás?
Ha megnézzük a Budapestállás oldalát, akkor láthatjuk, hogy tele van futárokat kereső hirdetésekkel. Rugalmasak és jól fizetnek a futár állások Budapesten, erről meggyőződhetünk. Hogy mire alapozzuk ezt?

Arra, hogy akár egyéni vállalkozóként, akár diákszövetkezeten keresztül lehet munkát vállalni a futárokat tömörítő cégeknél. Rugalmasságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a kéthetenkénti fizetés, valamint az, hogy mindenki maga szabja meg, hogy mikor szeretne dolgozni. A flexibilis munkarend kitűnő lehetőség, kevés más olyan szakma akad, ahol ezt szintén meg lehetne tenni.

Sőt, a legtöbb cég abban is segítséget nyújt, hogy a futár egyéni vállalkozóvá válhasson, vagy ha épp nincs járgánya, akkor arra is tud megoldást. Kevés olyan vállalat van, ahol ennyire szabad kezet kapnak a dolgozók, miközben szükség esetén támogatásra is számíthatnak a cégtől.

Ki lehet futár?
A fentiekből kifolyólag gyakorlatilag bárki, hiszen akár iskola, akár főállás mellett is bátran lehet annyit vállalni, amennyit szeretnénk. Sőt, határozhatunk úgy is, hogy teljes állásban szeretnénk futárkodni, bőven akad úgyis munka majd a számunkra.

Általában annyi az elvárás, hogy legyünk 18 éven felüliek, illetve rendelkezzünk okostelefonnal, ez pedig viszonylag könnyen teljesíthető feltétel.

Ahogy fentebb említettük, még az sem jelent akadályt, ha semmilyen járművünk sincs, hiszen a legtöbb cégnél lehet autót, robogót vagy bringát bérelni viszonylag kedvező áron.

Talán mindenki számára nyilvánvaló, hogy gyakorlatilag bárkiből lehet futár, ez azonban közel sem jelenti azt, hogy mindenki, aki futárnak áll, jól fogja tudni végezni a dolgát. Hiszen nem egyszerű feladatról van szó, időre kell teljesíteni, az időjárási viszontagságokkal és a forgalmi akadályokkal dacolva kell eljutni egy nap akár tizen-huszon címre is.

Bár, alapvetően van egy-két-három cég, aki folyamatosan keresi a futárokat, mindenképpen érdemes állásértesítőt beállítani a Budapestállás oldalán, hiszen akkor első kézből értesülhetünk a legfrissebb álláshirdetésekről!


Kiváló kereseti lehetőség!
Mindenképpen érdemes fontolóra venni a futárkodást, akkor is, ha plusz zsebpénzt szeretnénk, vagy a nyaralásra gyűjtünk, esetleg szeretnénk felújításba kezdeni, és arra hozunk létre egy külön alapot.

Mindig csak annyit vállaljunk, amennyi belefér, és egy idő után észre fogjuk venni, hogy a sok kicsi sokra ment! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online