Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: a gödöllői hatos került közelebb az 5. helyhez

2024-05-05 19:13:21

NB I. Liga, rájátszás az 5. helyért, 1. mérkőzés:
Gödöllői RC – Budaörsi DSE-Emericus 3-0
(17, 17, 22)

A riválisok alapszakaszban lejátszott mérkőzéseit a gödöllői lányok nyerték: hazai pályán 3-1, míg vendégként 3-2 arányban diadalmaskodtak. Csupán ebből kiindulva, ebben a párharcban is esélyesebbnek számított Szalay Attila különítménye.

Az első játszma kezdeti pontjait felváltva szerezték a csapatok, majd a hazaiak 13-8-ra elléptek, és előnyüket – döntően hatékonyabb támadójátékuknak köszönhetően – gond nélkül végigvitték.
A második játékrész forgatókönyve hasonlóan alakult: ezúttal is a nyolc pont körüli egál helyzetből hizlalta fel előnyét a gödöllői hatos (14-9), hogy kisvártatva megduplázza vezetését.

A gyér érdeklődés mellett lezajlott találkozó folyamán sokszor érződött, hogy egyik csapatot sem motiválja különösebben a helyosztó tétje. Miután a bosszantó, elsősorban nyitási hibákkal tarkított ütközet záró etapjában sem változott alapvetően a játék képe, a házigazdák szettvesztés nélküli sikerrel tudták le az egyetemi csarnok felújítása miatt egy ideig előreláthatólag utolsó gödöllői mérkőzésüket.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Gödöllő javára. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Budaörsi DSE – Gödöllői RC (helyosztó az NB I. Liga 5. helyéért, 2. mérkőzés) május 11., szombat 19.45 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online